Feyenoord begint al op 19 juni aan voorbereiding nieuw seizoen

29 mei 2021, 14:40   Bijgewerkt: 29 mei 2021, 14:45

Feyenoord heeft de eerste training voor het nieuwe seizoen gepland op zaterdag 19 juni, zo weet RTV Rijnmond te melden. Over exact drie weken zal Arne Slot zijn eerste training op trainingscomplex 1908 leiden.

Het seizoen begint al vroeg voor de Rotterdammers. Dat heeft allemaal te maken met het ticket voor de tweede voorronde van de Conference League dat Feyenoord in zijn bezit heeft. Ruim een maand na de eerste training, op 22 juli, moet de nummer vijf van het voorbije seizoen in de Eredivisie al aan de bak.

Het is nog niet bekend tegen wie Feyenoord het in de tweede voorronde van de Conference League opneemt. Op 16 juni wordt er geloot. Op 22 juli (heenwedstrijd) en 26 juli (return) nemen de Rotterdammers het op tegen de nog onbekende tegenstander. Daarna moet Feyenoord nog de derde voorronde en de play-offs overleven om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Op het moment dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, beschikt Slot in elk niet over Steven Berghuis (Nederland), Orkun Kökçü (Turkije) en Róbert Bozeník (Slowakije), die actief zullen zijn op het EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen