Til blij met transfer: "Het gevoel in De Kuip is ongelooflijk"

2 juni 2021, 20:20

De eerste zomeraanwinst van Feyenoord is een feit. De Rotterdammers hebben woensdag laten weten dat Guus Til de gelederen komt versterken. Hij werkte eerder bij AZ goed samen met Arne Slot en kijkt uit naar de hereniging met de trainer.

Til heeft nog een doorlopend contract bij Spartak Moskou en is blij dat hij door die club een seizoen verhuurd wordt aan Feyenoord. "Het gevoel in De Kuip is ongelooflijk en ik heb er ontzettend veel zin in", laat hij glimlachend weten voor de camera van Feyenoord TV. "Feyenoord is een ontzettend grote club met ontzettend veel potentie. Ik denk dat afgelopen jaar misschien wel wat teleurstellend is geweest, daardoor denk ik dat we dit jaar enorm hoge ogen kunnen gooien. Ik zie de potentie, dus ik heb er enorm veel zin in. Met de stijl van Slot kunnen we goed presteren."

Hij wil met Feyenoord hoe dan ook bovenin gaan meedraaien. "De ambitie met Feyenoord is om voor de hoogste plek te gaan spelen. We willen Champions League-voetbal gaan spelen, dat is mijn ambitie in ieder geval. Ik heb daar nog geen één keer in gespeeld en dat zou ik persoonlijk wel echt heel graag willen. En mijn eigen ambitie is om alles hier te gaan spelen en de club te helpen om zo goed mogelijk te presteren", zegt de aanvallende middenvelder.

Til hoopt dat het stadion snel weer vol met uitzinnige supporters zal zitten. "Met de jongens iets neerzetten, naar een kolkende Kuip. Ik hoop dat volgend jaar alle supporters er weer zijn, want dit was toch wel het meest indrukwekkende stadion waar ik geweest ben. Het liedje dat ze spelen na een goal, kan ik wel dromen."

Lees ook: Eerste zomeraanwinst een feit voor Feyenoord: Til vastgelegd

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen