'Overgang Memphis naar Barcelona praktisch rond'

3 juni 2021, 14:55

De overgang van Memphis Depay naar FC Barcelona is op een haar na rond. Slechts enkele details scheiden de 27-jarige Nederlandse aanvaller nog van de club, zo verzekert Diario Sport. Worden de laatste plooien gladgestreken, dan gaat Memphis volgend seizoen naar alle waarschijnlijk weer werken onder Ronald Koeman.

De onderhandelingen tussen Barcelona en Memphis zijn praktisch afgerond. De verwachting is dat de Nederlandse aanvaller volgende week wordt gepresenteerd door de Catalaanse grootmacht. Bij zijn nieuwe club tekent hij een contract voor drie seizoenen met een voor Barcelona 'betaalbaar salaris'. Barça hoeft bovendien geen transfersom te betalen, daar Memphis bij Olympique Lyon over een aflopend contract beschikt.

Memphis en Barcelona zouden een allesbehalve astronomisch salaris zijn overeengekomen. Het laat zien dat de aanvaller dolgraag aan de slag wil bij de club die hem de afgelopen twee transferwindows ook al probeerde aan te trekken. Memphis kreeg ook een aanbieding van Olympique Lyon om zijn aflopende contract te verlengen en kon bij Juventus praktisch het dubbele verdienen, maar zijn toekomst ligt in Barcelona.

Memphis wordt na Sergio Agüero (Manchester City), Eric García (Manchester City) en Emerson (Real Betis) de vierde speler die deze transferwindow door Barcelona wordt aangetrokken. Naar het zich laat aanzien versterkt Barça zich op korte termijn ook met Georginio Wijnaldum, die transfervrij overkomt van Liverpool. Zij zullen volgend seizoen waarschijnlijk werken onder Koeman, die naar verluidt mag blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen