Van den Berg wordt opnieuw verhuurd door Liverpool

21 juni 2021 – Sepp van den Berg speelt ook komend seizoen in het Championship. De negentienjarige verdediger wordt door Liverpool opnieuw verhuurd aan Preston North End. Hij speelde in de tweede seizoenshelft van afgelopen jaargang ook al voor de nummer dertien van het Championship.

Van den Berg wordt opnieuw verhuurd door Liverpool

"Aan het einde van vorig seizoen heb ik al aangegeven dat ik graag wilde terugkeren", reageert Van den Berg op het clubkanaal van de Lilywhites. "Ik ben erg blij dat het geluk is. Ik kijk er naar uit dat ik een heel seizoen voor de club kan spelen.

De oud-speler van PEC Zwolle ontpopte zich tot basisspeler van Preston, opvallend genoeg wel als rechtsback en rechter wingback. "Hij kwam als rechter centrale verdediger. Op die positie heeft hij niet veel gespeeld, maar als rechtsback en rechter wingback vond ik hem fantastisch", zegt manager Frankie McAvoy. "Komend seizoen bekijken we of hij ook als centrale verdediger kan spelen."

Van den Berg maakte twee jaar geleden een droomtransfer van PEC Zwolle naar Liverpool. Voor The Reds kwam hij tot dusver vier duels in actie. Op Anfield heeft de Zwollenaar nog een driejarige verbintenis.

Premier League

gerelateerd