SC Heerenveen
0 – 1
PEC Zwolle
AZ
0 – 0
SC Cambuur
Willem II
0 – 0
FC Twente

Feyenoord-spelers laten zich massaal vaccineren tegen corona

23 juni 2021 – De selectie van Feyenoord heeft zich dinsdag laten vaccineren tegen het coronavirus. De Rotterdamse club meldt via de officiële kanalen dat vrijwel alle spelers en leden van de technische staf een prik hebben gekregen. Over enkele weken zullen zij voor de tweede keer worden gevaccineerd.

Feyenoord-spelers laten zich massaal vaccineren tegen corona

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Niet alle spelers van Feyenoord waren dinsdag aanwezig bij de priklocatie van de GGD. Een aantal heeft zich in een eerder stadium al laten vaccineren tegen het coronavirus. Leroy Fer was een van de spelers die dinsdag de eerste prik kreeg. "We hopen snel weer in een volle Kuip te spelen. Het is daarom goed dat de meeste mensen, ook wij, nu gevaccineerd kunnen worden en dat de besmettingen omlaag gaan", aldus de dertigjarige middenvelder.

Dat de spelers zich hebben laten vaccineren stemt Annemiek van der Eijk, als viroloog verbonden aan de Rotterdamse club, tevreden. "We zitten nog middenin de pandemie. Gelukkig gaat het aantal infecties en IC-opnames naar beneden. Tegelijkertijd horen we ook de geluiden over de Indiase variant die oprukt. Om er met elkaar voor te zorgen dat niet te veel mensen ziek worden, is het belangrijk om je te laten vaccineren. Ik ben heel trots op onze jongens dat zij dit hebben gedaan."

Timo Boelsums, arts infectieziektebestrijding en medisch manager, is blij dat inmiddels alle volwassenen in Nederland een afspraak kunnen maken voor een vaccinatie. "Dat betekent dat ook de leden van de Feyenoord-selectie die achttien jaar en ouder zijn langs konden komen."

Feyenoord

gerelateerd