Utrecht huurt back van 10 miljoen, Boscagli verlengt

25 juni 2021, 13:11

FC Utrecht heeft met Arthur Zagre een nieuwe linksback te pakken. De negentienjarige vleugelverdediger wordt voor twee seizoenen gehuurd van AS Monaco. De Domstedelingen hebben tevens een optie tot kop bedongen voor de talentvolle verdediger.

AC Monaco telde twee jaar geleden liefst tien miljoen euro neer om de linksachter op te pikken bij Paris Saint-Germain. De Monegasken stuurden Zagre afgelopen seizoen al op huurbasis naar Dijon, waar hij uiteindelijk slechts drie duels in actie kwam. Zagre, die ook in de belangstelling stond van Feyenoord, zal de concurrentiestrijd aangaan met Django Warmerdam.

"Ik weet dat FC Utrecht een grote club is in Nederland, die een mooie spelopvatting heeft", laat de linksback weten op de clubwebsite van de Domstedelingen. "Het aanvallende voetbal dat FC Utrecht speelt, spreekt mij aan." Ook technisch directeur Jordy Zuidam is blij met zijn komst. "Arthur is een linksback met heel veel potentie. Hij is een moderne vleugelverdediger, die met veel intensiteit speelt. Arthur is een echte atleet, en heel snel. Hij beschikt over voetballend vermogen, veel drive."

Boscagli

PSV en Olivier Boscagli hebben een akkoord bereikt over een langer verblijf van Olivier Boscagli. De Fransman, afgelopen seizoen onbetwiste basisspeler bij de Eindhovenaren, tekent een contract tot de zomer van 2025. Onder trainer Roger Schmidt vervult de linkspoot met zijn uitstekende passing een belangrijke rol. De centrumverdediger kan ook als middenvelder uit de voeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen