Overstap naar Zwitserse top lonkt voor Feyenoorder Burger

29 juni 2021, 11:04

Wouter Burger heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld. De twintigjarige middenvelder staat volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt in de belangstelling van FC Basel. De Zwitserse club heeft zich inmiddels gemeld in Rotterdam.

De onderhandelingen over de transfervoorwaarden moeten nog plaatsvinden. Feyenoord zou inzetten op een transfersom van één miljoen euro voor de middenvelder die in Rotterdam beschikt over een contract dat nog twee jaar doorloopt. Bereiken de clubs een akkoord, dan lonkt voor Burger een Zwitsers avontuur. Er is echter nog niets beslist.

Burger speelde tot nu toe veertien officiële wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. Op 16 augustus 2018 in het thuisduel met AS Trencín in de Europa League-kwalificatie debuteerde hij in de hoofdmacht. Tot een definitieve doorbraak kwam het daarna niet. In het seizoen 2019/20 speelde Burger een half seizoen op huurbasis bij Excelsior en het voorbije seizoen werd hij gestald bij Sparta Rotterdam.

Burger is niet de enige speler van Feyenoord die voor een Zwitsers avontuur staat. Volgens het Algemeen Dagblad is Jordy Wehrmann hard op weg naar FC Luzern. De afgelopen maanden kwam de 22-jarige middenvelder al op huurbasis uit voor de bekerkampioen van Zwitserland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen