Slot maakt Feyenoord-opstelling bekend: Pedersen debuteert

3 juli 2021, 13:05

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de oefenwedstrijd tegen AEK Athene bekendgemaakt. Marcus Holmgren Pedersen maakt zijn officieuze debuut bij de Rotterdammers. De van Molde FK overgekomen Pedersen start als rechtsback.

Pedersen vormt samen met aanvoerder Leroy Fer, Marcos Senesi en Tyrell Malacia de achterste linie. Op het middenveld zijn er basisplaatsen voor Mark Diemers, Jens Toornstra en Guus Til, terwijl de aanval gevormd wordt door Bryan Linssen, Naoufal Bannis en Luis Sinisterra.

Feyenoord speelde vorige week de eerste wedstrijd van de oefencampagne. Bij het debuut van trainer Arne Slot werd er gelijkgespeeld tegen KAA Gent. De Rotterdammers zijn de voorbereiding zo vroeg in de zomer begonnen omdat zij op 22 juli al in actie komen in de voorronde van de Europa Conference League.

Feyenoord speelt over een kleine drie weken tegen de winnaar van FK Decic uit Montenegro en KF Drita uit Kosovo in de tweede voorronde van de Europa Conference League. Een week later volgt de return. Daarna moet nog de derde voorronde en de play-offs worden overleefd om het hoofdtoernooi te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen