'AS Monaco komt in zoektocht naar opvolger Jovetic uit bij AZ'

7 juli 2021, 13:15

Myron Boadu staat op het verlanglijstje van AS Monaco. De Monegasken zijn op zoek naar een vervanger voor Stefan Jovetic, die eerder deze maand vertrok bij de club. Naar verluidt ziet de ploeg uit het Vorstendom het wel zitten in de komst van Boadu, die nog twee jaar vastligt bij AZ.

Volgens het Franse medium Nice-Matin bestaat de kans dat Monaco in Alkmaar aan gaat kloppen voor de Boadu. De club uit de Ligue 1 heeft een nieuwe aanvaller nodig omdat Jovetic transfervrij is vertrokken uit Monaco. Het lijkt er volgens bovenstaande krant op dat de club liefst vijftien miljoen euro op tafel moet leggen. Er is echter nog geen bod uitgebracht.

Monaco is overigens niet de enige club met vermeende interesse in Boadu. De jeugdinternational van Oranje werd afgelopen seizoen al in verband gebracht met onder meer Bayern München, Ajax, AC Milan, Juventus, Liverpool en Paris Saint-Germain. Boadu was tot op heden goed voor 38 doelpunten namens AZ. Daar had de aanvaller 88 wedstrijden voor nodig.

Eerder deze week werd een andere AZ'er al in verband gebracht met een transfer naar Frankrijk. Hetzelfde Nice-Matin brengt Calvin Stengs namelijk in verband met OGC Nice, dat afgelopen seizoen als negende eindigde in de Ligue 1. Monaco werd derde achter kampioen Lille en nummer twee PSG. Die club gaat dus de derde voorronde van de Champions League in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen