PSV treedt in sterke formatie aan tegen Osnabrück

10 juli 2021, 15:27

PSV speelt vanmiddag om 16.00 uur de derde oefenwedstrijd van deze voorbereiding, uit bij het Zwitserse VfL Osnabrück. Daar treden de Eindhovenaren aan in een zeer sterke formatie. Daarmee lijkt Roger Schmidt toe te werken naar een vaste kern, want ten opzichte van de vorige wedstrijd zijn er slechts een aantal wijzigingen. 

Zo krijgen Phillipp Mwene en Olivier Boscagli achterin de voorkeur boven Jordan Teze en Armando Obispo. Tegen Delbrücker SC (10-1) kwam het tweetal pas na rust in de ploeg. Aanwinst André Ramalho en Philipp Max behouden hun plek achterin, met doelman Joël Drommel opnieuw onder de lat (Yvon Mvogo is er nog niet bij).

De voorhoede, bestaande uit Mario Götze, Yorbe Vertessen, Noni Madueke en Eran Zahavi, blijft ongewijzigd. Daarmee blijft onder meer Mo Ihattaren opnieuw op de bank zitten. Pablo Rosario is niet fit en daarom afwezig. Zijn plek naast Ibrahim Sangaré is vandaag voor Marco van Ginkel, die ook direct de aanvoerdersband zal dragen.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Madueke, Götze; Vertessen, Zahavi

Wissels PSV: Teze, Viergever, Ihattaren, Müller, Pröpper, Mauro Jr., Bruma, Obispo, Thomas, Rigo, Oppegard, Van Lare, Fofana, Sambo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen