Doekhi eerlijk over transfergeruchten: "Ik kan er nu niets mee"

10 juli 2021, 15:37

Danilho Doekhi kan nog een paar onzekere weken beleven. De verdediger van Vitesse maakte vorig seizoen indruk in Arnhem en wordt gelinkt aan een transfer, maar op dit moment is er nog niets concreet. Het is dus de vraag of hij bij de competitiestart nog schittert in het GelreDome.

"Er is de afgelopen maanden door diverse clubs wel interesse getoond, maar niets is tot dusver concreet. Of er hebben zich clubs gemeld, die ik in deze fase van mijn carrière niet als beste vervolgstap zie", vertelt Doekhi in De Gelderlander. Hij durft daarom nog niet te zeggen waar zijn toekomst ligt deze zomer.

"Ik sta er heel eenvoudig in. Komt er niets, dan moet ik me richten op Vitesse. Dat doe ik nu dus. Komt er geen droomclub, of transfer, dan kan dat misschien teleurstellend zijn. Maar ik blijf daar niet in hangen. Daar hoeft Vitesse niet voor te vrezen. Op het veld moet ik er staan, ongeacht eventuele transferperikelen. Presteer ik niet, dan heb ik mezelf te pakken", weet de verdediger, die door trainer Thomas Letsch benoemd is als aanvoerder.

Het is dus de vraag hoe vaak hij de aanvoerdersband daadwerkelijk kan dragen, want in het geruchtencircuit worden Rangers FC, Newcastle United, Norwich City, Atalanta Bergamo en Feyenoord al genoemd. "Ik kan er nu niets mee. Al mijn zaken lopen via mijn manager. Mocht iets serieus zijn, dan ga ik er dán serieus over nadenken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen