'Jahanbakhsh door keuring; eerste Europese duel komt te vroeg'

16 juli 2021, 16:15

Feyenoord kan in het eerste duel in de voorronde van de Conference League vermoedelijk nog niet beschikken over Alireza Jahanbakhsh. De opvolger van Steven Berghuis wordt hoogstwaarschijnlijk vandaag (vrijdag) nog gepresenteerd, maar is voor het duel van aanstaande donderdag nog niet speelgerechtigd.

Dat weet het Algemeen Dagblad. De krant schreef hoe Feyenoord er alles aan doet om Jahanbakhsh tijdig speelgerechtigd te hebben, maar dat dat sowieso niet voor komende week gaat lukken. Op donderdagavond speelt de club in Kosovo de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen FC Drita. Een week later komt die ploeg op bezoek in De Kuip. Of Jahanbakhsh die wedstrijd wel kan halen, is nog niet duidelijk.

Voor het zover is moet de transfer van de 27-jarige Iraniër eerst nog officieel worden, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Feyenoord Transfermarkt deelde vrijdagochtend al een foto van Jahanbakhsh in Rotterdam, waarna het nieuws dat hij de medische keuring had doorstaan al snel volgde. Naar verluidt ligt er in De Kuip een meerjarig contract klaar voor Jahanbakhsh. 

Daarmee heeft Feyenoord de opvolger van Steven Berghuis, wiens vertrek naar aartsrivaal Ajax overigens nog altijd niet wereldkundig is gemaakt, al snel in huis. De volgende prioriteit van de ploeg van Arne Slot is de positie rechts centraal achterin. Het 19-jarige Kroatische talent Mario Vuskovic is in beeld, maar is vooralsnog te duur, zo schreef het AD. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen