'Hertha wil met enkele miljoenen toeslaan bij Ajax'

20 juli 2021 – Jurgen Ekkelenkamp zet zijn loopbaan mogelijk voort in de Bundesliga. De 21-jarige aanvallende middenvelder van Ajax staat in de nadrukkelijke belangstelling van Hertha BSC, zo weet BILD laat op de dinsdagavond te melden.

'Hertha wil met enkele miljoenen toeslaan bij Ajax'

Hertha ziet Ekkelenkamp als een mogelijke versterking voor het middenveld. De club uit Berlijn toonde ook vorig jaar interesse, maar kreeg toen nul op het rekest van Ajax. Inmiddels beschikt Ekkelenkamp over een contract dat nog maar één jaar doorloopt, wat de situatie voor de Amsterdammers anders maakt.

Wil Ajax nog wat verdienen aan Ekkelenkamp, dan is nu het moment om hem te verkopen. Ajax probeert al langere tijd het contract van de aanvallende middenvelder te verlengen, maar is daar vooralsnog niet in geslaagd. Dat is ook de reden dat FC Twente onlangs aangaf niet meer te willen wachten op Ekkelenkamp.

Ekkelenkamp maakte in 2018 op achttienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. In totaal speelde hij tot op heden 39 wedstrijden in de hoofdmacht, waarvan negen als basisspeler.

Ajax

gerelateerd