'Jørgensen laat Feyenoord achter zich voor Süper Lig'

21 juli 2021 – De tijd van Nicolai Jørgensen bij Feyenoord zit erop. De dertigjarige spits lijkt snel een contract voor drie seizoenen te gaan tekenen bij Kasimpasa. In Turkije krijgt de spits de kans om op het hoogste niveau zijn loopbaan uit het slob te trekken.

'Jørgensen laat Feyenoord achter zich voor Süper Lig'

Jørgensen wordt sinds deze week in verband gebracht met een transfer naar Kasimpasa. Volgens het Deense medium B.T. Sport zijn de onderhandelingen zo goed als afgerond en zet de ervaren aanvalsleider binnenkort zijn handtekening onder een lucratief contract voor drie seizoenen. Feyenoord laat hem transfervrij vertrekken om salarisbudget vrij te maken.

De Rotterdammers moeten namelijk puzzelen in de zoektocht naar nieuwelingen. Alireza Jahanbakhsh kwam dit weekend al naar de Kuip, waar ook nog minimaal een centrumverdediger moet worden gepresenteerd. De kans is groot dat Gernot Trauner dat gaat worden. De Oostenrijker staat op het punt om LASK Linz in te ruilen voor een avontuur in de Eredivisie.

Jørgensen heeft vijf seizoenen bij Feyenoord achter de rug. De Deen werd landskampioen, won twee keer de KNVB Beker en pakte ook tweemaal de Johan Cruijff Schaal. Tijdens seizoen 2016/17 werd hij met 21 doelpunten topscorer van de Eredivisie. De afgelopen twee jaar kon hij zijn stempel niet meer drukken in Rotterdam. Zijn contract liep nog tot medio 2022.

Feyenoord

gerelateerd