Joey Veerman flirt met Feyenoord: "Zou zeker een goede stap zijn"

31 juli 2021, 21:57

Joey Veerman was met zeven doelpunten en tien assists de revelatie van Heerenveen vorig seizoen. Eerder was er dan ook grote interesse van Hellas Verona in de middenvelder, maar tot een transfer kwam het nog niet. Ook wordt Feyenoord veelvuldig in verband gebracht met Veerman. Voor de camera van ESPN laat hij weten dat zeker te zien zitten.

Veerman geeft aan Feyenoord in ieder geval in de gaten te houden. "Ik heb gekeken donderdag naar Feyenoord. Dat was nog niet echt top volgens mij. Maar die hele ambiance daar, dat is natuurlijk geweldig. Guus Til die maakt er drie en dat hele stadion ontploft. Het is alleen maar mooi dat ze uiteindelijk nog met 3-2 winnen. Ik heb toevallig ook een goal gemaakt in De Kuip en dat was wel een leuk gevoel."

De Volendammer geeft dan ook aan een overstap naar Rotterdam te zien zitten. "Dat zou wel een goede stap voor mij zijn, dat denk ik zeker. Mijn management heeft een soort van bod binnengekregen. Ik hoorde dat ze geen officieel bod bij Heerenveen hebben neergelegd, maar dat ze me wel heel graag willen hebben. Het bestuur, de trainer en veel mensen rondom Feyenoord willen dat. Ik ben een zeer tevreden man als ik naar Rotterdam ga."

Lees ook: Arnesen: "Veerman naar Feyenoord wordt een moeilijk verhaal"

Na de interesse van Hellas Verona hoorde de middenvelder even niets meer van andere clubs. "Het is wel even twee weekjes stil geweest rondom mij, maar dat komt inmiddels wel weer op gang. Op het veld merk je helemaal niet van de geruchten. In de kleedkamer wordt wel altijd een beetje gedold. Zo van: 'Jij gaat helemaal nergens naartoe'. Op het veld ben je daar niet mee bezig, maar je omgeving is dat wel." Eerder deze week gaf Frank Arnesen al aan dat Veerman financieel gezien onhaalbaar is voor Feyenoord momenteel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen