Bizarre blunder: Anne Frank te zien in Everton-video

15 augustus 2021, 08:48

Een zeer pijnlijke fout van het mediateam van de Premier League-sterkhouder Everton: de club waar Nederlander Marcel Brands werkzaam is kwam zaterdag met een video als eerbetoon aan de overleden fans tijdens de coronapandemie. Daar was per abuis een foto van Anne Frank in opgenomen.

Hoe de krankzinnige fout heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. De beelden in de vier minuten durende video werden getoond voor het duel in de Premier League met Southampton (3-1 winst). Het moest gelden als eerbetoon aan de overleden slachtoffers, maar werd een enorme rel op social media. 

Dat Anne Frank, een Amsterdams meisje dat vanwege haar dagboek dat ze bijhield tijdens de holocaust bekend werd vanwege de Tweede Wereldoorlog, erin opgenomen was, was zeer opmerkelijk en pijnlijk. Maar dat was niet de enige fout die in de video geslopen was: ook stond de naam Fay Knewse (fonetisch: fake news) tussen de lijst met overleden namen.

Everton heeft nog niet gereageerd op het zeer opmerkelijke voorval en het duurde bovendien ruim zeven uur voor de video aangepast werd. Via social media waren op dat moment de fouten allang aangegeven bij de Premier League-club. Ongetwijfeld krijgt dit bizarre voorval nog een staartje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen