'Real wil alsnog toeslaan en maakt werk van transfer Mbappé'

16 augustus 2021, 08:56

Het is zeker niet uitgesloten dat Kylian Mbappé zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain heeft gespeeld. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid, dat deze zomer toch nog werk wil gaan maken van de komst van de Fransman. Het is echter de vraag wat PSG van de Madrileense plannen vindt.

Mbappé (22) ligt namelijk nog maar een jaar vast in het Parc des Princes en heeft aangegeven dat contract niet te gaan verlengen. Dat nieuws heeft veel geïnteresseerde clubs wakker geschud, al lijkt alleen Real Madrid serieuze belangstelling te hebben. Mbappé wilde in eerste instantie zijn contract uitdienen, maar wellicht kan de interesse van Real dat nog veranderen.

PSG moet de international deze zomer verkopen als de grootmacht nog geld wil verdienen aan de sterkhouder. Volgens het Spaanse medium Marca gaat Real deze zomer nog aankloppen in Parijs. Het is echter niet bekend wat de Madrilenen willen betalen voor de razendsnelle vleugelspeler. Mbappé kan zijn contract in Frankrijk verlengen tot medio 2026, maar ziet dat dus niet zitten.

De aanvaller werd tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen al uitgefloten door de fans, die op hun beurt zeker niet blij zijn met de situatie van de talentvolle Fransman. Mbappé heeft zich nog niet in de media uitgelaten over zijn toekomst. De geboren Parijzenaar heeft er al vier seizoenen op zitten in de hoofdstad en speelde eerder bij AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen