'Naam van op bank belande Dost valt bij Feyenoord'

16 augustus 2021, 14:24

De naam van Bas Dost is in De Kuip gevallen, zo stelt Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast. De boomlange spits maakte een half jaar geleden de overstap van Eintracht Frankfurt naar Club Brugge, maar is bij de Belgische grootmacht inmiddels op de bank beland.

Feyenoord is naarstig op zoek naar een nieuwe spits en Dost is mogelijk een van de namen die op het Rotterdamse lijstje staat. De Nederlandse aanvaller houdt bij Club Brugge de bank warm nu Charles De Ketelaere de voorkeur krijgt in de punt van de aanval. Zondag tegen Zulte Waregem (0-4 winst) kwam Dost zelfs helemaal niet aan spelen toe.

Door de recente ontwikkelingen is de komst van Dost wat haalbaarder geworden voor Feyenoord. "Dat is natuurlijk geen jongen die je ooit nog verder doorverkoopt, maar hij schiet er in De Kuip wel twintig in", stelt Gouka, die aangeeft dat de naam van Giorgios Giakoumakis ook weleens is gevallen bij Feyenoord.

Maar hoe serieus de belangstelling voor de Griekse spits van VVV-Venlo is, vindt hij lastig in te schatten. "Ik denk niet dat het ervan komt en het geld is op dit moment op. Maar als Feyenoord zich plaatst voor de Conference League, dan komt er automatisch wat geld binnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen