'Doekhi staat voor keuze over toekomst na bod van twee miljoen'

17 augustus 2021, 16:57

Naast Oussama Tannane en Riechedly Bazoer is ook van Danilho Doekhi nog altijd niet zeker of hij dit seizoen bij Vitesse blijft. Ook de 23-jarige verdediger speelde zich na een sterk seizoen in de kijker van verschillende clubs. Van hen zou Dinamo Zagreb inmiddels concreet zijn geworden.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio. De Kroatische topclub heeft bij Vitesse een bod van twee miljoen euro neergelegd voor de verdediger. Volgens hem is het nu aan Doekhi om te beslissen waar zijn toekomst ligt. Voor Vitesse zou een transfer in ieder geval voorkomen dat de speler volgend jaar gratis de deur uitloopt. Medio 2022 loopt zijn huidige contract namelijk af.

Eerder werd de aanvoerder van Vitesse al aan verschillende andere clubs gelinkt. Rangers FC, Newcastle United, Norwich City en Atalanta zijn daarbij voorbij gekomen. Ook Feyenoord zou een bod hebben neergelegd bij de club, maar dat bleek veel te laag. 'In Arnhem werd gekscherend gezegd dat ze daarvoor niet eens één been van de verdediger konden krijgen', schreef De Telegraaf eerder. Om welk bedrag het ging is niet bekend, maar het zal minder zijn geweest dan de twee miljoen die Dinamo Zagreb op tafel heeft gelegd. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen