'Manchester United zit Real Madrid dwars en wil Mbappé óók'

20 augustus 2021, 20:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United wordt vermoedelijk een geduchte concurrent voor Real Madrid in de strijd om Kylian Mbappé. De Engelse grootmacht is voornemens om Edinson Cavani, wiens contract afloopt in 2022, vanaf volgend seizoen te vervangen in de punt van de aanval en de PSG-ster is de voornaamste kandidaat om dat te doen.

Dat schrijft de internationale versie van ESPN althans vrijdagavond. Mbappé heeft in de zomer van 2022 een aflopende verbintenis bij Paris Saint-Germain en van Real Madrid is het al langer algemeen bekend dat ze de Franse aanvaller dolgraag willen binnenhalen. De komst van Lionel Messi bij PSG zou zijn vertrek opvallend genoeg alleen maar in de hand gewerkt hebben, niet in de laatste plaats vanwege de Fair Play-regels.

Maar De Koninklijke is niet de enige club die een serieuze poging gaat wagen voor Mbappé, het vermogende Manchester United dus ook. Met Raphael Varane en Jadon Sancho werden deze zomer al twee sterkhouders gepresenteerd in de zomer, ondanks de financiële tegenvallers in coronatijd. Bovendien zou met deze komst ook Paul Pogba makkelijker te behouden zijn voor The Red Devils.

Lees ook: 'Real verlengt met Benzema en heeft vertrouwen in komst Mbappé'

Mocht de komst van Mbappé onhaalbaar blijken, dan zijn er volgens ESPN ook nog wat alternatieven. Harry Kane (Tottenham Hotspur), Lautaro Martínez (Internazionale) en Erling Haaland (Borussia Dortmund) zouden ook op het lijstje staan als potentiële zomeraanwinst in 2022. Laatstgenoemde zou in die transferwindow voor iets meer dan zestig miljoen euro mogen verkassen, terwijl Martínez' verbintenis in 2023 afloopt en volgend jaar ook makkelijker los te weken zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen