Waar hint Ryan Babel op met zijn mysterieuze tweet?

24 augustus 2021 – Ryan Babel heeft dinsdag met een tweet speculaties over zijn voetbaltoekomst gevoed. 'I'm going home', staat in het korte, mysterieuze bericht dat de 34-jarige aanvaller van Galatasaray met zijn ruim 750.000 volgers deelt.

Waar hint Ryan Babel op met zijn mysterieuze tweet?

De tweet kan op meerdere manieren worden geïnterpreteerd. Vertrekt Babel bij Galatasaray? Keert hij terug naar Nederland? En zo ja, gaat hij aan de slag bij een Nederlandse club? Of heeft zijn tweet niets uit te staan met een transfer? Op social media gaan de speculaties alle kanten op.

Feit is dat Babel op dit moment speler van Galatasaray is en nog tot het einde van het seizoen vastligt bij de Turkse grootmacht. Afgelopen maandag kwam de Nederlandse aanvaller in actie voor zijn club. Als invaller kreeg hij ruim twintig minuten speeltijd in de met 2-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Hatayspor.

Eljero Elia stuurde onlangs eveneens een mysterieuze tweet de wereld in: slechts twee emoji's: een pijl met 'back' en een zandloper, wat geïnterpreteerd kan worden als 'back soon' (vrij vertaald: snel terug). Daarmee leek hij een rentree bij een van zijn oude clubs aan te kondigen, maar sindsdien is het stil geweest rond de aanvaller.

Eredivisie

gerelateerd