Woerts ontkent bod Liverpool op Kuyt

26 juli 2006, 13:59

Liverpool heeft, in tegenstelling tot wat De Telegraaf vandaag meldde, nog geen bod uitgebracht op Dirk Kuyt. Feyenoord-directeur Chris Woerts heeft op de website van de Rotterdamse club laten weten dat zijn club momenteel met geen enkele club in onderhandeling is over een transfer van de blonde aanvaller.

De Telegraaf wist vandaag te melden dat Liverpool achttien miljoen euro over had voor de Feyenoord-spits, maar Woerts weet niet waar deze berichten op gebaseerd zijn. "In tegenstelling tot wat er in sommige media gemeld is, is er geen concrete belangstelling voor Dirk", stelt hij. 

"Blijkbaar hechten de kranten geen waarde aan het oude journalistieke principe dat je dingen even moet checken voordat je ze publiceert. De realiteit is dat wij over Dirk Kuyt momenteel met geen enkele club onderhandelen. En zolang dat zo blijft, blijft Dirk gewoon bij Feyenoord", is de duidelijke taal van de directeur.

Tijdens de jaarlijkse foto van de Feyenoord-selectie, was Kuyt dan ook gewoon van de partij. De foto werd genomen in Winterswijk, waar de Rotterdamse selectie deze week op trainingskamp is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen