Veerman blijft hopen: "Chagrijnig rondlopen heeft geen zin"

29 augustus 2021 – Joey Veerman hoopt deze zomer nog altijd een mooie stap te zetten. De middenvelder van sc Heerenveen wordt begeerd door AZ, maar een eerste bod van de Alkmaarders is inmiddels al afgewezen. De Volendammer weet dat het verschil tussen vraag en aanbod vooralsnog veel te groot is.

Veerman blijft hopen: "Chagrijnig rondlopen heeft geen zin"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Ik weet alleen dat AZ twee dagen geleden een bod heeft gedaan", sprak Veerman na de wedstrijd tegen AZ (1-3 nederlaag) voor de camera van ESPN. "Heerenveen is het niet eens met de hoogte van dat bod. Dat ging volgens mij over 4 of 4.5 miljoen euro. Ik weet ongeveer wat Heerenveen voor mij vraagt en dat komt niet in de buurt. Volgens mij is dat rond de acht miljoen."

Ondanks de concrete interesse zou het goed kunnen dat Veerman gewoon bij Heerenveen blijft. "Ik zal dat dan moeten begrijpen, daar heb ik helaas niet veel over te zeggen. Het lijkt me niet handig om chagrijnig rond te lopen als ik hier blijf. Dat zou ten koste gaan van mijn eigen spel. Dat heeft dus geen zin. Als het niet rond komt dan is dat niet anders."

De 22-jarige Veerman is begonnen aan zijn derde seizoen in Friesland, maar een nieuwe uitdaging ziet hij zeker zitten. Naast AZ was er in een eerder stadium ook al interesse van Hellas Verona, Atalanta (beiden Italië) en Rangers FC (Schotland). In de Eredivisie werd de middenvelder al gelinkt aan Feyenoord en PSV.

Eredivisie

gerelateerd