Celtic richt vizier op Vennegoor of Hesselink

27 juli 2006, 09:52

FC Porto leek lange tijd de belangrijkste kandidaat om Jan Vennegoor of Hesselink over te nemen van PSV, maar inmiddels lijkt Celtic de Portugezen af te troeven. Volgens De Telegraaf heeft de Schotse topclub zich officieel gemeld voor de aanvaller en vormt de vraagprijs, die ongeveer acht miljoen euro bedraagt, geen probleem. PSV zal vermoedelijk nog deze week gaan praten met vertegenwoordigers van Celtic. 

De 27-jarige Vennegoor of Hesselink staat open voor een transfer naar het buitenland. De spits heeft de clubleiding van PSV enkele weken geleden op de hoogte gebracht van zijn wens om aan een buitenlands avontuur te beginnen en de Eindhovenaren liggen niet dwars. Als een ploeg bereid is om de vereiste transfersom op tafel te leggen, mag Lange Jan weg.

Deze transfersom vormde voor FC Porto een probleem, maar Celtic lijkt wel de mogelijkheden te hebben om acht miljoen euro op tafel te leggen. De Schotse ploeg lijkt hiermee goede papieren te hebben om de lange aanvaller voor de neus van Porto weg te kapen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen