Linssen en Slot balen na gelijkspel: "Die had er echt in gemoeten"

14 september 2021 – Bryan Linssen baalt na de wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Het duel eindigde zonder doelpunten en dat mocht de aanvaller zichzelf aanrekenen. Hij kreeg drie mogelijkheden, maar wist ze dus niet te verzilveren. Vooral van de laatste kans baalde hij achteraf.

Linssen en Slot balen na gelijkspel: "Die had er echt in gemoeten"

"Die derde kans, die had er echt in gemoeten", vertelt hij voor de camera van ESPN. De aanvaller werd gewisseld voor Cyriel Dessers, dertien minuten voor het laatste fluistignaal. "Als je gewisseld wordt baal je altijd; zeker als je niet gescoord hebt en je daar wel de kansen voor hebt gehad. Ik vond de eerste helft niet heel goed, al kwamen we ook niet echt in de problemen. Het was duidelijk dat we meer energie moesten brengen na rust."

De gelegenheidsspits zag dat de Rotterdammers na rust beter werden. "Toen werd het veldspel ook beter. Uiteindelijk hadden we kunnen winnen, maar zij hadden ook een paar kansen", aldus Linssen, die positief blijft. "We hebben in ieder geval niet verloren. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en we doen nog volop mee. Dit was toch een moeilijke uitwedstrijd. Iedereen denkt Maccabi Tel Aviv wel te doen is, maar je hebt toch gezien dat ze gewoon goed kunnen voetballen."

Arne Slot
Arne Slot bleef ook tevreden na de wedstrijd. "In eerste instantie hebben we gezorgd dat de tegenstander zo goed als geen kansen heeft gehad. Voor een uitwedstrijd deden we dat goed. De eerste helft hebben we niet goed gespeeld, maar de tweede helft waren we wel een stuk beter aan de bal. We hebben kansen gecreëerd. Nee, het waren niet veel, maar het had voldoende moeten zijn om een goal te maken. Dat hebben we niet gedaan, maar het belangrijkste is dat je niet verliest", besluit de oefenmeester.

Feyenoord

gerelateerd