Besiktas blijft slecht nieuws horen in aanloop naar duel met Ajax

25 september 2021, 16:25

Besiktas speelt dinsdagavond in de Champions League een belangrijke uitwedstrijd tegen Ajax. De Turkse grootmacht kampt echter met een waslijst aan blessures en kwam zaterdagmiddag nog eens met een update over een viertal. Het is de vraag of Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Kenan Karaman en Francisco Montero mee kunnen doen.

De vier spelers zijn namelijk niet zonder kleerscheuren uit de wedstrijd tegen Altay (2-1 nederlaag) van afgelopen vrijdag gekomen. Pjanic en Hutchinson hadden allebei last van hun dijbeen en zijn inmiddels onderzocht in het ziekenhuis. Tijdens die MRI-scan werden verrekkingen gesignaleerd en dus zijn beide spelers een twijfelgeval voor het bezoekje aan Amsterdam.

Daarnaast viel Karaman uit met een blessure aan zijn hand. Hij blijkt een breukje in een vinger te hebben opgelopen. Montero kwam helemaal niet in actie tegen Altay. Hij moest in isolatie terugkeren naar Istanbul vanwege een positieve coronatest. Op de website laat Besiktas weten dat de behandeling van alle spelers inmiddels in volle gang in.

Het is echter zeer de vraag of het treffen met Ajax haalbaar is voor het viertal. Trainer Sergen Yalcin houdt er wel rekening mee dat Michy Batshuayi, Necip Uysal, Valentin Rosier en Cyle Larin van de partij zijn. Dat geldt waarschijnlijk niet voor Rachid Ghezzal, Alex, Mehmet Topal, Domagoj Vida, Georges-Kévin Nkoudou en Welinton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen