Bom ontploft: Tannane uit selectie gezet bij Vitesse

29 september 2021, 13:46

Oussama Tannane moet het Conference League-affiche tussen Vitesse en Stade Rennes aan zich voorbij laten gaan. Volgens Omroep Gelderland trainde de Marokkaanse spelmaker donderdag niet mee met de groep, waardoor hij donderdagavond niet van de partij is. De Gelderlander meldt dat hij uit de selectie is gezet.

De media stellen dat het al 'maanden niet botert tussen Thomas Letsch en Tannane'. Mogelijk speelt dat nog een rol in de afwezigheid van de middenvelder, die afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard nog negentig minuten op de bank moest plaatsnemen. De bom is inmiddels gebarsten, waardoor Tannane uit de selectie is gezet.

Afgelopen seizoen slaagde Letsch erin om Tannane te laten schitteren. De middenvelder was goed voor zeven goals en negen assists in de Eredivisie, waarmee hij zich in de kijker van diverse buitenlandse clubs speelde. Zij durfden het echter niet aan, waardoor Tannane ook dit seizoen voor Vitesse speelt. Momenteel doet hij dat als bankzitter.

Ook Riechedly Bazoer wilde deze zomer een transfer maken, maar greep eveneens naast een overstap. De gelegenheidsverdediger heeft wél een basisplek bij de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen