Verbannen Letschert terug bij AZ in Conference League-duel

30 september 2021, 17:35

AZ-trainer Pascal Jansen heeft verdediger Timo Letschert weer opgenomen in de wedstrijdselectie voor het treffen met FK Jablonec in de groepsfase van de Conference League. De achterhoedespeler begint donderdagavond wel op de bank, want aan de opstelling waarmee afgelopen weekend Go Ahead Eagles (5-0) werd verslagen, heeft de oefenmeester weinig veranderd.

Alleen de in de Eredivisie geschorste Jordy Clasie is weer teruggekeerd op het middenveld van de Alkmaarders, waar verder Dani de Wit en Fredrik Midtsjø staan. Dat betekent dat Tijani Reijnders, die afgelopen weekend de fraaie vijfde treffer van de Alkmaars voor zijn rekening nam, weer genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Centraal achterin starten opnieuw Pantelis Hatzidiakos en Bruno Martins Indi, omdat Letschert en ook Sam Beukema op de bank zitten. Owen Wijndal en Yukinari Sugawara zijn net als afelopen weekend de backs van dienst: de Japanner houdt Aslak Fonn Witry na zijn goede optreden tegen Go Ahead Eagles op de bank.

Voorin staan Jesper Karlsson, Evangelos Pavlidis en Albert Gudmundsson op papier in het elftal van Jansen. Naast Letschert, die afgelopen weekend disciplinair geschorst was nadat hij na een vroege wissel bewust de spelersbus gemist had, zijn ook onder anderen Peer Koopmeiners, Hobie Verhulst, Joseph Oosting en Zakaria Aboukhlal reserve.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen