Uitstekend nieuws Koeman, enorm debacle Van den Brom

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 oktober 2021 – John van den Brom heeft met RC Genk een fikse domper te verwerken gekregen zondagavond. Op bezoek bij AS Eupen leek de Nederlandse coach op weg naar de zege en bijbehorende koppositie, maar door twee late tegentreffers kwam het van een hele koude kermis thuis: 3-2.

Uitstekend nieuws Koeman, enorm debacle Van den Brom

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

En de avond leek nog zo mooi te worden voor de Nederlandse coach, toen spits Iké Ugbo twintig minuten voor tijd de 1-2 tegen de touwen werkte tegen de tien overgebleven spelers van AS Eupen, dat wist dat het bij een zege overigens op doelsaldo ook de koppositie zou overnemen van Antwerp FC.

Door de treffer van Ugbo en rode kaart voor Jordi Amat was er echter geen enkele aanleiding om aan te nemen dat het zou lukken: Carel Eiting en consorten hadden immers by far de beste papieren. Maar in de absolute slotfase ging het compleet mis: eerste counterde Smail Prevljak zich naar de gelijkmaker en de tien overgebleven spelers van de thuisclub kwamen met nóg een stunt: nadat Prevljak nog een reuzekans liet liggen, zorgde Jonathan Heris wel voor de knappe overwinning én gigantische kater bij Van den Brom.

Granada – Sevilla 1-0
Welke ploeg wil er eigenlijk kampioen worden in Spanje? De volledige top vier van vorig seizoen verspeelde al ontzettend veel punten en in het speelweekend waarin FC Barcelona en Real Madrid verloren, gebeurde Sevilla zondagavond op bezoek bij Granada hetzelfde. De nummer achttien van La Liga pakte eerder een punt tegen FC Barcelona en won door een treffer van Rochina zelfs in eigen huis van Karim Rekik en Oussama Idrissi (beiden negentig minuten op de bank). Door een tweede gele kaart voor Diego Carlos (elleboogje) werd de schade voor Sevilla alleen maar groter en dat is uitstekend nieuws voor Ronald Koeman met FC Barcelona.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd