Crespo na acht maanden ontslagen, flinke domper AC Milan

13 oktober 2021 – Hernan Crespo is uit zijn functie ontheven als trainer van São Paulo. De voormalig Argentijnse spits heeft het acht maanden volgehouden bij de Braziliaanse club.

Crespo na acht maanden ontslagen, flinke domper AC Milan

Crespo werd in februari aangesteld bij São Paulo. Onder de voormalig speler van Lazio, Chelsea, AC Milan en Inter vielen de resultaten behoorlijk tegen. De Braziliaanse club werd in augustus uitgeschakeld in de kwartfinale van de Copa Libertadores en ook in de competitie werd er ondermaats gepresteerd. De laatste vijf wedstrijden eindigden in een gelijkspel en na 25 speelrondes staat São Paulo op de dertiende plaats.

Blessure Maignan
AC Milan moet het de komende tijd stellen zonder Mike Maignan. De opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Gianluigi Donnarumma heeft een polsblessure en is tien weken uit de roulatie. Dat is een flinke domper voor de huidige nummer twee van de Serie A. Maignan maakt vooralsnog een uitstekende indruk bij de club uit Milaan en heeft Donnarumma snel doen vergeten.

De Italiaanse club heeft razendsnel geanticipeerd op de blessure van Maignan. Met Antonio Mirante is een nieuwe doelman op de loonlijst gezet. De 38-jarige keeper zat sinds zijn vertrek bij AS Roma zonder club. Eerder kwam uit hij voor onder meer Juventus.

Eredivisie

gerelateerd