Clubleiding Union aangevallen bij horecabezoek Rotterdam

21 oktober 2021, 11:25

De clubleiding van Union Berlin is woensdagavond aangevallen in Rotterdam. Onder meer voorzitter Dirk Zingler, algemeen directeur Oskar Kosche en persvoorlichter Christian Arbeit waren aanwezig in De Huismeester toen een groep van twintig personen uit het niets met spullen begon te gooien.

Volgens het Duitse medium Berliner Kurier had de delegatie van Union zich in de bar gemengd tussen een groep fans van de club. Daar verschenen uit het niets ruim twintig hooligans, die met van alles en nog wat begonnen te gooien. Er zou zelfs een vrouw gewond zijn geraakt en de politie van Rotterdam heeft een persoon aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Thijmen van den Ende, eigenaar van De Huismeester, is als vanzelfsprekend niet blij. "Er ligt heel veel glas en er vlogen stoelen door de lucht", vertelde hij tegen Dagblad 010. "We houden toch allemaal zo van die club hé? Maar een terras slopen in julie eigen bloedmooie stadje is niet zo netjes toch?! Er zou in groepsapps rondgaan dat hier supporters van FC Union Berlin zouden zitten."

Feyenoord en Union Berlin spelen vanavond (18.45 uur) in de Kuip tegen elkaar. De Rotterdammers zijn met vier punten uit twee wedstrijden goed begonnen aan groep E van de Conference League. Daarmee is de ploeg van Arne Slot de trotse koploper. Union heeft drie punten en is terug te vinden op de derde plek. De Berlijners staan vijfde in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen