Nog meer goed nieuws voor ADO: twee nieuwe partijen in de race

22 oktober 2021 – ADO Den Haag maakte deze week bekend voorlopig gered te zijn van de ondergang. De KNVB heeft de nieuw ingediende begroting goedgekeurd, waardoor het de licentie in ieder geval dit seizoen mag behouden. Toch blijft de situatie meer dan precair en lijkt een overname door een investeerder noodzakelijk. Daarbij heeft het door de goedkeuring wel weer extra kandidaten.

Nog meer goed nieuws voor ADO: twee nieuwe partijen in de race

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Interem-directeur Edwin Reijntjes laat voor de camera van ESPN weten heel blij te zijn. "De eerste horde is genomen, maar we moeten nog een paar hordes nemen. Toch is er enorme euforie. Uitstel van executie is wel heel negatief, dat gaat te ver. We zijn er heel erg blij mee. We wisten dat dit eraan zat te komen en dat het een hele belangrijke dag zou worden."

Reijntjes geeft aan dat ADO ook heel blij is met de hulp vanuit diverse hoeken. "We zijn al een tijdje in gesprek met de KNVB en de gemeente en zijn uiteindelijk tot een oplossing gekomen. Ik was wel zenuwachtig, dat geef ik wel toe, want je weet het nooit. Maar ik wist wel dat de begroting die we hebben ingeleverd wel klopte."

Lees ook: Begroting ADO goedgekeurd, Hagenaars kunnen seizoen afmaken

Door de goedkeuring lijkt ADO een stuk meer in trek te zijn. "Er zijn nog steeds de partijen waarmee we in gesprek waren. In het verleden hebben we heel veel partijen gezien en gesproken. Daar zijn er een paar van over, maar ga ik geen namen noemen. Maar er zijn er wel weer een paar bij gekomen. Zo werkt het wel weer. Nadat we de licentie hadden behouden, kreeg ik binnen een kwartier twee telefoontjes. Daar gaan we natuurlijk mee om tafel. We zitten in de positie dat dat gewoon moet."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd