'Ten Hag ook op shortlist bij andere Engelse grootmacht'

27 oktober 2021, 14:04

De interesse in de diensten van Erik ten Hag neemt in rap tempo toe. De succescoach van Ajax stond al op de verlanglijst van het steenrijke Newcastle United, maar heeft naar verluidt nog meer mogelijkheden om aan de slag te gaan in de Premier League. Volgens de Daily Mirror heeft namelijk ook Manchester United interesse.

De Engelse krant schrijft dat Newcastle United serieuze concurrentie heeft van Manchester United. Die club lijkt meer kans te maken bij de Nederlandse topcoach, aangezien hij een overstap naar het ambitieuze Newcastle United niet ziet zitten. Bij Manchester United kan hij werken bij de allergrootste club ter wereld, die de laatste jaren snakt naar hoofdprijzen.

Bij Manchester United zou Erik ten Hag de opvolger worden van Ole Gunnar Solskjaer. De Noorse clubicoon presteert de laatste weken matig bij de topclub en is afgezakt naar de teleurstellende zevende plaats in de Premier League. De achterstand op koploper Chelsea is inmiddels opgelopen tot acht punten.

Toch melden diverse bronnen in Engeland dat de club nog niet definitief heeft besloten afscheid te nemen van Solskjaer. Superster Cristiano Ronaldo zou zijn ploeggenoten hebben geadviseerd om de aangevallen coach te blijven steunen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen