'Feyenoord nam Maaskant niet serieus; alles op droomkandidaat'

1 november 2021, 23:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat alles op alles zetten om Dennis te Kloese te strikken als nieuwe algemeen directeur. De bewindsbepaler geldt als droomkandidaat voor de topclub en is al met Feyenoord in gesprek. De Rotterdammers gaan niet in op de open sollicitatie van oud-coach Robert Maaskant en politicus Theo van Eijk, die de functie in het bestuur ambieerden.

Volgens Chris Woerts werd het duo niet serieus genomen door Feyenoord, zo bevestigt hij in Veronica Inside. Feyenoord heeft de zinnen namelijk gezet op de komst van Dennis te Kloese. De Nederlander is momenteel werkzaam als algemeen directeur van LA Galaxy en werkte eerder voor de nationale voetbalbond van Mexico, waar hij zijn sporen verdiende.

Voor Te Kloese is de overstap naar Feyenoord een sprong in het diepe, maar de directeur ambieert al langer een rol bij een Nederlandse topclub. Te Kloese heeft inmiddels de eerste gesprekken met Feyenoord gevoerd en hij raakte direct enthousiast van de plannen van de club. "Er zijn nog geen handtekeningen gezet", aldus Woerts.

Feyenoord zoekt naar een nieuwe algemeen directeur nadat Mark Koevermans deze week aangaf zijn ontslag in te dienen. De voormalig toptennisser nam dat besluit naar aanleiding van diverse bedreigingen door de Feyenoord-achterban aan zijn adres. Zo werden zijn ruiten ingegooid. Koevermans kiest voor de veiligheid van zichzelf en zijn gezin en legt zijn taken per 1 december neer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen