Messi haalt woede PSG-directeur op de hals met trip

8 november 2021, 07:48

Deze zomer koos Paris Saint-Germain ervoor om superster Lionel Messi voor een gigantisch salaris naar Parijs te halen. Vooralsnog heeft de kleine Argentijn zijn stempel nog niet zo kunnen drukken als hij jaren op FC Barcelona deed. Hij kampt de laatste weken met een blessure, waardoor hij niet inzetbaar was bij PSG. Toch reist hij wel af naar Argentinië voor de interlands en dat heeft tot woede geleid bij PSG.

Argentinië speelt zaterdag tegen Uruguay en vier dagen later de topper tegen Brazilië, twee affiches die Messi niet graag mist. Ondanks dat zijn meespelen door de knieblessure meer dan twijfelachtig is, heeft hij toch het vliegtuig gepakt. Directeur van Paris Saint-Germain Leonardo is niet te spreken over de actie van Messi en laat dat weten tegenover Le Parisien.

"We zijn het er zeker niet mee eens dat hij vertrekt vanwege de interlands, terwijl hij nog moet herstellen van een blessure. Het is absoluut niet logisch, voor dit soort praktijken moet de UEFA duidelijke regels opstellen." Hetzelfde geldt overigens voor Leandro Paredes, die ook is opgeroepen voor Argentinië, terwijl hij de laatste wedstrijd miste door een blessure.

Lees ook: 'Verguisde' Ramos op de weg terug

Ook zonder Messi pakt Paris Saint-Germain de punten. Het won zaterdag met 2-3 van Bordeaux, waardoor het nu tien punten los staat van nummer twee in de Franse competitie. Lens is de verrassende runner-up, terwijl Peter Bosz met zijn Olympique Lyonnais enorm teleurstelt. Lyon staat momenteel op de zevende plek, vijftien punten achter PSG.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen