Klaassen moet op zijn tellen passen: "Hou je rekening mee"

12 november 2021, 20:48   Bijgewerkt: 12 november 2021, 21:01

Davy Klaassen is bewust bezig met het feit dat hij de cruciale wedstrijd tegen Noorwegen moet missen als hij komend weekend een kaart pakt tegen Montenegro. De middenvelder van Ajax houdt het in zijn achterhoofd en hoopt de wedstrijd tegen de Montenegrijnen zonder kleerscheuren door te komen.

"Natuurlijk kan je je tijdens de wedstrijden niet inhouden, maar onbewust houd je er toch rekening mee", vertelde de middenvelder op de voorbereidende persconferentie. "Op sommige momenten spookt het wel door je hoofd. Je gaat dan niet zomaar iemand vasthouden, terwijl je dat normaal misschien wel zou doen. Zeker als de stand het tijdens de wedstrijd toelaat."

Lees ook: Van Gaal spreekt zich uit over Rutte: "Te maken met leiderschap"

De kans is groot dat Klaassen aan de aftrap verschijnt tegen Noorwegen. De laatste interlands vormde hij het middenveld met Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum. Niet alleen Klaassen moet op zijn tellen passen. Ook Ryan Gravenberch, Donyell Malen, Steven Bergwijn en Virgil van Dijk staan op scherp en missen Noorwegen-thuis bij een prent.

Klaassen hoopt met Oranje eerst Montenegro te verslaan. De middenvelder verwacht een pittige klus. "Het zal wel weer een lastige wedstrijd worden, niets is makkelijk. Maar als we het zelf goed doen, hebben we een goede kans om de wedstrijd te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen