Ajax moet opnieuw vrezen na vroeg uitvallen Kudus

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 november 2021 – Ajax lijkt zich opnieuw zorgen te moeten maken om Mohammed Kudus. De middenvelder stond aan de aftrap van het duel van Ghana tegen Zuid-Afrika, maar moest de wedstrijd al na twaalf minuten staken. 

Ajax moet opnieuw vrezen na vroeg uitvallen Kudus

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De oorzaak was een kwetsuur aan de knie, al is de precieze aard en ernst van de blessure kort na het duel nog niet duidelijk. In ieder geval was een erg vroege wissel in het cruciale duel - Ghana moest winnen om kans te blijven maken op WK-kwalificatie - noodzakelijk. Kudus strompelde onder begeleiding van de medische staf het veld af.

Hoewel Kudus uiteraard al goede dingen heeft laten zien in het shirt van Ajax, heeft hij zijn belofte door meerdere blessures nog niet helemaal waar kunnen maken. Vorig seizoen was hij al lange tijd uit de roulatie door een zware knieblessure en dit seizoen deed hij door een knieblessure pas sinds twee maanden weer mee. Het is voor Ajax uiteraard te hopen dat zijn nieuwe blessure hem niet wederom lang aan de kant houdt.

Overigens wist Ghana het duel tegen Zuid-Afrika wel te winnen. Andre Ayew, tegenwoordig spits van Al-Sadd, zorgde van elf meter voor de enige treffer. Daarmee eindigde het land de tweede fase van de Afrikaanse WK-kwalificatiecyclus als groepswinnaar. Zuid-Afrika is op doelsaldo de nummer twee en is daarmee uitgeschakeld. 

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd