Slot heeft geen spijt van 'titelkandidaat'-uitspraak Feyenoord

25 november 2021 – Arne Slot versprak zich tijdens de persconferentie na het door Feyenoord met 4-0 gewonnen competitieduel tegen hekkensluiter PEC Zwolle, zondag.

Slot heeft geen spijt van 'titelkandidaat'-uitspraak Feyenoord

De trainer van de Rotterdammers stelde dat zijn ploeg niet tegen een 'mede-titelkandidaat' had gespeeld en daarom niet al te veel in de polonaise moest lopen. Het Algemeen Dagblad citeert Slot in aanloop naar de Conference League-ontmoeting met Slavia Praag op de vraag of de trainer spijt heeft van die uitspraak.

"Ik wilde vooral iets over Zwolle zeggen en gebruikte het woord titelkandidaat. Maar het is een compliment voor Feyenoord denk ik dat we kunnen worden vergeleken met Ajax en PSV, zeker omdat we pas vijf maanden met elkaar bezig zijn", aldus Slot.

Ondanks dat Feyenoord momenteel dus titelkandidaat is, staat het er ook in de Conference League uitstekend voor. Tegen Slavia Praag hopen de Rotterdammers met een beetje geluk al de eerste plaats in de poule te grijpen. "Of we de Conference League kunnen winnen? Alle clubs die er na de winter nog bij zijn, kunnen dat. Er zitten een paar sterke clubs tussen maar ook minder sterke", vindt Slot.

Lees ook: Update: Feyenoord mist Bijlow na positieve test

Feyenoord hoopt die eerste plaats te bemachtigen en zo aan de tussenronde tegen de nummers drie uit de Europa League te ontlopen. "We zijn heel blij als we overwinteren, als dat ook nog kan zonder tussenronde en dus als groepswinnaar is dat mooi. Is het met een tussenronde, is dat ook prima."

Feyenoord

gerelateerd