'Xavi eist verbetering Dest: toekomst bij Barça op het spel'

7 december 2021 – Sergiño Dest moet zich zorgen maken over zijn toekomst bij FC Barcelona. Xavi is in zijn eerste weken als trainer van de club namelijk niet onder de indruk geraakt van de 21-jarige rechtervleugelverdediger. Dest had afgelopen weekend tegen Real Betis zijn eerste basisplaats onder de nieuwe trainer en ging niet vrijuit bij de beslissende tegengoal. 

'Xavi eist verbetering Dest: toekomst bij Barça op het spel'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het is althans The Transfer Exchange Show dat beweert dat de tijd voor Dest begint te dringen. Op Twitter schreef het voetbalplatform dat de oud-Ajacied nog de komende weken de tijd krijgt om zijn avontuur in Barcelona te redden. Als hij voor die tijd geen verbetering laat zien, wil de club hem nog deze winter van de hand doen.

Zijn plek zou dan ingenomen worden door de onlangs aangetrokken Dani Alves, die vanaf januari weer speelgerechtigd is voor zijn oude liefde. De 38-jarige veteraan zou die rol tot het einde van het seizoen vervullen, waarna de dan transfervrije César Azpilicueta de nieuwe rechtsback zal worden. Barcelona zou al persoonlijk rond zijn met de 32-jarige rechtsback van Chelsea. 

Als het verhaal daadwerkelijk klopt, zou dat zeer opvallend zijn. Eerder leek Alves namelijk de taak op zich te nemen om Dest te begeleiden. Daarbij was hij zelf uiterst lovend over de jonge Amerikaan. "Ik vind Dest nu al een geweldige speler. Hij heeft echt talent genoeg om een van de beste spelers van de wereld te worden."

Lees ook: Alves onder indruk van Dest: "Kan een van de besten worden"

Reacties

LaLiga

gerelateerd