Ten Hag kijkt vooruit: "We willen de top uitdagen en ergeren"

7 december 2021 – Erik ten Hag is trots op de uitmuntende prestatie van zijn Ajax in de Champions League. De trainer zag zijn ploeg met 4-2 winnen van Sporting en dus zonder puntenverlies blijven in de groepsfase. Ten Hag weet echter als geen ander dat er nu weer een loodzware klus gaat volgen.

Ten Hag kijkt vooruit: "We willen de top uitdagen en ergeren"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Dit heeft de ploeg uitstekend gedaan", aldus Ten Hag in gesprek met Ziggo Sport. "Vandaag zat er ook weer veel energie in de ploeg. Sporting kwam hier niet om zomaar even een wedstrijdje te spelen en wilde echt winnen. Als je ze dan op deze manier verslaat, dan ben ik wel tevreden. Achttien punten uit zes wedstrijden is zeker boven verwachting. Het is niet gemakkelijk om in de Champions League überhaupt een wedstrijd te winnen."

Ten Hag ging na afloop van de wedstrijd ook nog in op de contractverlenging van Marc Overmars. "Ik ben daar heel blij mee, want dit betekent rust in de tent. Dat is fijn met een transferwindow voor de deur. We kunnen ons werk continueren. Ik hoef zelf niet over een vertrek na te denken, ik lig hier nog vast. Er zijn geen andere plannen en er heeft zich niemand gemeld."

Maandag wordt om 12.00 uur in Nyon geloot voor de achtste finales van de Champions League. Dan zullen we weten wie Ajax in de volgende ronde zal treffen. "Ik kijk niet eens naar de loting, want ik heb daar toch geen invloed op. We weten dat we een nummer twee krijgen en zien wel wat er op ons pad komt. Wij willen graag de top uitdagen en ergeren. We weten dat we nu een zware tegenstander krijgen en moeten goed zijn om door te komen. Maar het is niet onmogelijk, wij hebben altijd een kans."

Reacties

Ajax

gerelateerd