Go Ahead aast op middenvelder, maar zet ook spelers in etalage

17 december 2021, 16:26

Go Ahead Eagles verrast dit seizoen vriend en vijand door razend knap te presteren in de Eredivisie. De promovendus staat momenteel op de tiende plaats, negen punten boven de degradatiestreep. Toch kijkt de ploeg uit Deventer alvast verder, want het wil zich de komende transferperiode graag versterken. Daarvoor moeten er echter eerst spelers vertrekken.

Volgens het De Stentor is Go Ahead actief aan het zoeken naar een nieuwe aanvallende middenvelder. Die positie wordt dit seizoen veelal bekleed door de Griek Giannis-Fivos Botos, maar er heerst onvrede over zijn toegevoegde waarde. De Stentor schrijft dat de 21-jarige huurling van AEK Athene hard werkt, maar nogal druistig met zijn kansen omgaat.

Als alternatief heeft Kees van Wonderen al een aantal keren teruggegrepen op spelers als Philippe Rommens, Ragnar Oratmangoen en Inigo Cordoba op tien, maar het wil daar graag een echte aanvallende middenvelder hebben. Daarvoor moet er eerst ruimte worden gemaakt in de salarishuishouding. De kans is groot dat Yacine Bourhane en Zakaria Eddahchouri kind van de rekening worden.

Lees ook: Go Ahead laat zich niet verrassen

Het tweetal kan dit seizoen amper op speelminuten rekenen en mag van Go Ahead dan ook uitkijken naar een andere club. Bourhane mist daarnaast waarschijnlijk in het nieuwe jaar enkele wedstrijden, gezien hij dan op de Afrika Cup aanwezig is met de Comoren. Eerder legde Go Ahead wel al Cuco Martina vast en Grieks jeugdinternational Aventis Aventisian, die begin januari aansluit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen