Fenomenale trap Rakitic startsein voor vervelende avond Atlético

18 december 2021, 23:07

Real Madrid en Sevilla zijn zaterdagavond de grote winnaars geworden bij het duel tussen Sevilla en Atlético Madrid. De koploper van La Liga zag de stadgenoot in de slotfase verliezen, waardoor het gat inmiddels dertien punten is. De ploeg uit Andalusië blijft wel serieus in het spoor van de Koninklijken. Het verschil is vijf punten in het voordeel van Carlo Ancelotti en zijn manschappen.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong door Ivan Rakitic, die de bal ontving van Karim Rekik. De middenvelder raakte de bal geweldig en zag zijn inzet in de zevende minuut tegen de touwen gaan. Daardoor moesten Diego Simeone en zijn mannen in de achtervolging. De ploeg was in het eerste half uur niet in staat om serieus gevaar te stichten, waardoor Rekik en zijn collega's makkelijk overeind bleven. In minuut 33 kwam Atlético wel op gelijke hoogte. Felipe kreeg de bal na een corner en wist daar wel raad mee.

In de tweede helft kreeg Rakitic weer de kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten, maar zijn schot ging langs de verkeerde kant van de paal. Veel gebeurde er niet in het tweede bedrijf, waardoor het duel langzaam richting het einde kabbelde. Maar toch kwam er een spannend slot, waarin van alles gebeurde. Tien minuten voor tijd schoot Joao Felix de bal richting de goal, maar de Atlético-speler zag zijn inzet gekeerd worden. Dat deed extra pijn toen Lucas Ocampos in de slotfase Sevilla op voorsprong schoot.

Door die late goal was er voor Atlético amper tijd om nog op gelijke hoogte komen. Felix was nog enorm dichtbij met een prachtig schot, maar de inzet spatte uiteen op de lat. Daardoor blijven de punten in het zuiden van Spanje en lijkt titelprolongatie voor de Madrilenen een bijna onmogelijke opgave. Aan de andere kant van de Spaanse hoofdstad zal dat met gejuich ontvangen worden, al blijft Sevilla nu wel redelijk in het spoor van Real.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen