'Barça rond met topaankoop: definitief geen Ziyech'

25 december 2021 – FC Barcelona gaat zich op zeer korte termijn versterken met de gewenste nieuwe aanvaller. De Spaanse topclub heeft de laatste 24 uur het papierwerk voor de komst van Ferrán Torres afgerond, zo meldde transferexpert Fabrizio Romano in de nacht van vrijdag op zaterdag.

'Barça rond met topaankoop: definitief geen Ziyech'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Torres gaat een contract voor vijf seizoenen tekenen in Camp Nou en is akkoord met de voorwaarden. De Spaanse aanvaller ontvangt bonussen als hij met zijn nieuwe ploeg prijzen weet te winnen. De verwachting is dat de transfer binnen enkele dagen wereldkundig wordt gemaakt. De transferwindow opent op 1 januari. Vanaf dat moment kan hij de oversteek maken naar zijn geboorteland.

Door het akkoord tussen Barça en Torres kan er definitief een streep door de winterse overstap van Hakim Ziyech. De Marokkaanse spelmaker stond weliswaar op de verlanglijst, maar was niet de eerste kandidaat. Alleen bij het afketsen van de Torres-deal zou Barça schakelen naar de linkspoot van Chelsea, die nog wel in de belangstelling staat van Borussia Dortmund.

De 21-jarige Torres werd in de zomer van 2020 opgepikt bij Valencia. Manchester City betaalde 28 miljoen euro voor de aanvaller, die een bijrol vervult in de Premier League. Torres kwam dit seizoen pas vier competitiewedstrijden in actie, waarin hij wel goed was voor twee treffers en een assist. Naar verluidt betaalt FC Barcelona meer dan vijftig miljoen euro voor de buitenspeler.

LaLiga

gerelateerd