Nederlands toptalent gaat City waarschijnlijk transfervrij verlaten

30 december 2021 – De samenwerking tussen het Nederlandse talent Jayden Braaf en Manchester City zit er naar alle waarschijnlijkheid binnenkort op. De onderhandelingen over een nieuw contract zijn een aantal maanden geleden al vastgelopen en de club lijkt geen nieuwe poging meer te ondernemen. Daardoor vertrekt Braaf deze zomer transfervrij en is er veel interesse in de aanvaller.

Nederlands toptalent gaat City waarschijnlijk transfervrij verlaten

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Braaf werd uit de jeugd van PSV weggeplukt door Manchester City en presteerde boven verwachting goed. De club was meer dan tevreden over hem en sprak uit met Braaf een nieuwe sensatie in huis te hebben. Hij mocht al snel meetrainen met de selectie van het eerste, maar de contractonderhandelingen liepen vorig seizoen spaak.

Daardoor werd Braaf een soort persona non grata in Manchester. Hij was niet meer welkom bij de trainingen van Pep Guardiola en speelde ook nauwelijks meer voor de O23 van City. Daardoor is dit seizoen even uitzitten voor de buitenspeler en hoopt hij deze zomer een mooie club te vinden. Naar verluidt is er interesse vanuit Duitsland, Italië en Portugal.

Lees ook: FC Barcelona strikt Ferran Torres en onthult torenhoge afkoopsom

In het verleden toonde Borussia Dortmund meerdere malen interesse voor Braaf. De Amsterdammer werd aan het begin van dit kalenderjaar verhuurd aan Udinese. In Italiaanse dienst kwam hij tot slechts vier optredens in een halfjaar tijd, waarin hij één keer het net wist te vinden. Zijn debuut in het eerste van Manchester City kwam er niet.

Premier League

gerelateerd