Messi alweer hersteld van corona: slechts twee dagen besmet

5 januari 2022, 09:43

Volgens Argentijnse media heeft het ziektebed van Lionel Messi niet lang geduurd. De Argentijnse steraanvaller testte afgelopen maandag positief terwijl hij op vakantie was in Argentinië, maar hij kan zich al snel weer bij Paris Saint-Germain voegen. De linkspoot heeft namelijk nu al een negatieve test kunnen laten zien, waardoor hij weer in het vliegtuig mag stappen.

Messi moest de bekerontmoeting met Vannes Olympique nog laten schieten, maar zal zich snel weer bij de groepstraining voegen. Mogelijk is hij komend weekend alweer van de partij als Paris Saint-Germain de competitie hervat met een wedstrijd tegen Olympique Lyon.

Laporta

Joan Laporta heeft eveneens een positieve coronatest afgelegd. De voorzitter van FC Barcelona is besmet geraakt met het virus en verblijft daarom in quarantaine. Hoewel de clubpresident geen symptomen heeft, vormt het opnieuw een pijnlijk hoofdstuk in het hoofdpijndossier van de Catalanen.

Laporta is namelijk bepaald niet de eerste die positief heeft getest bij FC Barcelona. De 59-jarige is onderdeel van de fikse coronagolf die FC Barcelona teistert. Kort na zijn presentatie testte ook Ferrán Torres positief. Laporta was aanwezig bij de presentatie van de Spaanse aanvaller. Eerder testten Clement Lenglet, Jordi Alba, Dani Alves, Alejandro Baldé, Samuel Umtiti, Gavi, Ousmane Dembélé, Sergiño Dest, Philippe Coutinho, Pedri én Abde Ezzalzouli ook positief.

Messi weer terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen