'Manchester United zet vol in op komst Erik ten Hag'

6 januari 2022, 13:56

Ed Woodward wil zijn periode bij Manchester United goed afsluiten. De CEO zou er alles aan doen om Erik ten Hag binnen te hengelen. De trainer van Ajax werd de afgelopen maanden veelvuldig gelinkt aan de Engelse grootmacht, maar nu wil de club daadwerkelijk doorpakken en de oefenmeester contracteren voor het nieuwe seizoen.

Woodward kondigde zijn vertrek aan nadat de plannen voor de Super League niet goed vielen bij de supporters. Vanaf 1 januari zal Richard Arnold zijn taken overnemen. "Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om deze geweldige club en zijn fans te dienen. Ik ben vastbesloten om het vertrouwen in mij op elke mogelijke manier terug te geven", vertelt de nieuwe directeur op de website van de Red Devils.

Eigenaar Joel Glazer bedankt Woodward voor zijn werkzaamheden. "Hij heeft zestien jaar bij de club gezeten en negen jaar daarvan was hij de voorzitter. Ik wil Ed bedanken voor zijn onvermoeibare werk bij deze club." Overigens gaat hij nog niet helemaal weg: de bestuurder blijft actief bij het zoeken naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen. Op dit moment is Ralf Rangnick trainer, maar hij is alleen aangesteld om deze voetbaljaargang af te maken.

Lees ook: 'Bom barst bij United: Van de Beek en zestien anderen ontevreden'

The Times weet dat er alles aan gedaan wordt om Ten Hag over te nemen van Ajax. De oefenmeester wist afgelopen seizoen de dubbel te winnen en presteerde in de eerste seizoenshelft uitstekend in de Champions League door alle zes de wedstrijden in de groepsfase te winnen. Daardoor zou iedereen bij United overtuigd zijn. De Nederlander 'is leading the race', aldus de kwaliteitskrant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen