Onrust bij Willem II: keeperstrainer Wapenaar vertrekt per direct

6 januari 2022, 16:50

Het is opnieuw onrustig bij Willem II. Bij de staf van de Tilburgers is Harald Wapenaar (51) donderdag vertrokken na 5,5 jaar dienst. Dat is vanwege een 'onoverkomelijk verschil van inzicht over visie en werkwijze', zo staat te lezen in het statement.

Op de clubsite maakt Willem II melding van het opmerkelijke vertrek van Wapenaar. Wat de exacte reden is van de breuk, wordt daarbij niet vermeld. Vanuit de club wil er niemand een reactie geven tegenover het Brabants Dagblad en ook trainer Fred Grim was 'niet bereikbaar' voor commentaar over het vertrek van de keeperstrainer. 

Er zijn sowieso al genoeg kopzorgen voor de oefenmeester, die negen (!) officiële wedstrijden op rij verloor met Willem II. Daardoor is de club opnieuw beland in de degradatiezone, waarin het afgelopen seizoen met pijn en moeite in de Eredivisie bleef. Dat moet het na de winterstop dus ook doen zonder Wapenaar, voor wie nog geen opvolger gevonden is.

Lees ookGrim vraagt om versterkingen

"Willem II na vijf en een half jaar verlaten is niet gemakkelijk voor me. Juist in het belang van de club waar ik een mooie tijd gehad heb, successen mee vierde en keepers heb zien groeien in hun ontwikkeling, nemen we het besluit dat het beter is dat onze samenwerking eindigt", aldus de voormalig keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen