Bijzondere stap Insigne; mogelijke opvolger speelt bij Feyenoord

8 januari 2022, 15:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De bijzondere transfer van Lorenzo Insigne is officieel. Komende zomer gaat de Italiaan Napoli na vele jaren verruilen voor een avontuur in de MLS. Toronto FC maakte zijn komst zaterdagmiddag officieel. De stap heeft mogelijk ook gevolgen voor Feyenoorder Luis Sinisterra.

De dertigjarige Insigne speelde tot dusver op enkele uitleenbeurten na zijn gehele loopbaan voor Napoli. Daar kwam hij tot dusver tot 416 optredens, 114 doelpunten, 91 assists, twee bekers en één Supercup. Aan dat lange avontuur komt komende zomer dus een einde.

Bij het Canadese Toronto, afgelopen seizoen de nummer een-na-laatst van de MLS, tekent Insigne een lucratief contract voor vier seizoenen. Eerder berichtte Fabrizio Romano over een netto jaarsalaris van liefst tien miljoen euro. 

Sinisterra

Voor de opvolging van Insigne komt Napoli mogelijk terecht in de Eredivisie. Eerder op de dag claimde Il Roma namelijk te weten dat Feyenoorder Luis Sinisterra een van de voornaamste kandidaten is. Hij heeft daarbij concurrentie van Éverton Soares van Benfica.

Mocht het daadwerkelijk zo ver komen, dan zou dat voor Feyenoord een mooie gelegenheid zijn om de zo gewenste transferklapper te maken. De club kan de miljoenen van een uitgaande transfer goed gebruiken en Sinisterra is een van de spelers die veel waarde vertegenwoordigt. De Colombiaan ligt nog vast tot medio 2024. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen