Goossens doet boekje open over ADO: "Zijn spelletjes gespeeld"

9 januari 2022 – Begin januari werd het contract van John Goossens bij ADO Den Haag met wederzijds goedkeuren ontbonden. Hoewel de middenvelder zijn grote liefde daarmee de rug toekeert, is hij blij dat hij van ADO verlost is. In gesprek met Omroep West haalt Goossens, die inmiddels zijn conditie op peil houdt bij Telstar, ongenadig hard uit naar zijn voormalig werkgever.

Goossens doet boekje open over ADO: "Zijn spelletjes gespeeld"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Goossens was vorig seizoen nog goed voor 24 competitiewedstrijden in het shirt van ADO en kreeg aan het einde van deze zomer een opmerkelijke boodschap. "Kort voor het sluiten van de transfermarkt afgelopen zomer hoorde ik ineens dat ik mocht vertrekken. De selectie werd kleiner gemaakt en er was geen plek meer voor mij."

Dat kwam voor hem als een grote verrassing en vooral de timing was volgens de middenvelder heel beroerd. "Veel clubs hadden de selectie op dat moment op orde, dus ik kon geen kant meer op. Het gesprek was met de directeur en verliep heel apart. Ik had het gevoel dat er een spelletje met mij werd gespeeld."

Lees ookCorona-uitbraak zet streep door Excelsior tegen ADO

Hoewel zijn liefde voor ADO altijd zal blijven bestaan, is Goossens verre van blij hoe de club met hem is omgegaan. "Ik ben geen natrapper en dat wil ik ook helemaal niet zijn. Maar hoe ik behandeld ben binnen de club is niet fair. Ik heb nog altijd een zwak voor ADO Den Haag." Goossens traint momenteel mee bij Telstar, maar sluit niet uit dat zijn profcarriere erop zit. "Misschien houd ik het voor gezien op dit niveau en ga ik bij de topamateurs verder, maar misschien kom je me eerdaags toch tegen in de Keuken Kampioen Divisie."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd