Management Bazoer duidelijk over mondeling akkoord: "Onzin"

13 januari 2022 – De geruchten dat Riechedly Bazoer en Feyenoord een mondelinge overeenkomst hebben over een winterse overstap, kunnen de prullenbak in. Dat vertelt het management van de speler. Het is duidelijk dat de voetballer toe is aan een nieuwe uitdaging, maar dat kan ook aankomende zomer gebeuren.

Management Bazoer duidelijk over mondeling akkoord: "Onzin"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Er is geen akkoord tussen Feyenoord en Riechedly Bazoer. Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin. Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten", laat broer Irchandly, die de verdediger annex middenvelder begeleidt, weten aan De Telegraaf. Bazoer heeft aangegeven dat hij klaar is voor een nieuwe stap, maar dat kan ook aankomende zomer zijn.

"Riechedly is gelukkig bij Vitesse. Ik probeer alles zoveel mogelijk bij hem weg te houden. Hij moet zich focussen op Vitesse. Ik heb met hem afgesproken dat hij zich er niet mee hoeft bezig te houden, zolang hij van mij niks hoort", aldus de broer van de voetballer. Zaterdagavond staat Bazoer mogelijk tegenover zijn toekomstige werkgever. De Arnhemmers en de Rotterdammers spelen dan tegen elkaar. Eerder werd al gemeld dat Vitesse er alles aan zou doen om een deal uit te stellen tot na dat duel.

Het is sowieso de vraag of de clubs tot een akkoord gaan komen. Bazoer ligt nog maar tot de zomer vast, maar Vitesse wil alsnog drie miljoen euro voor hem hebben. Dat is technisch directeur Frank Arnesen te gortig. Hij wil vooralsnog de helft bieden. Voor trainer Thomas Letsch is de voetballer een van de sterkhouders, waardoor de Duitser hem het liefst behoudt. Hij vindt de sportieve prestaties belangrijker dan wat geld in de kas door een transfer. Daarom zet het bestuur van de Arnhemmers hoog in qua vraagprijs voor geïnteresseerde clubs.

Feyenoord

gerelateerd